Creativeheads

Google Ads

Med Google Ads kan du vise annonser til personer som allerede har vist interesse for dine tjenester eller produkter. Creative Heads hjelper deg gjerne med Google-annonsering for din bedrift!

Vi hjelper deg å vise frem dine produkter og tjenester

Tenk om det hadde vært mulig for en lokal butikk i Nordland å dukke opp forskjellige steder i hele Norge, og kun til potensielle kunder som faktisk var på utkikk etter det den butikken tilbyr. Det hadde vært ganske utrolig, og ikke minst lønnsomt, ikke sant? Med Google Ads får du muligheten til akkurat dette. Gjennom annonser gir Google deg muligheten til å dukke opp basert på forskjellige søkeord. I tillegg vil du vises for et segment eller for personer som allerede har vist interesse for dine tjenester eller produkter.

Hva koster Google Ads?

Det er ingen offisiell grense for hvor mye en bedrift må bruke på Google Ads.

Google tar betalt per klikk eller visning, og det er opp til hver enkelt bedrift hvor mye de er villig til å bruke. Basert på din bransje, hvor du ønsker å være synlig og hva dine mål er, vil vi i Creative Heads hjelpe deg med å finne budsjettet som passer best for din bedrift. Når det er sagt, anbefaler vi gjerne å bruke fra kr 150,- per dag for å kunne få merkbare resultater.

Google Ads hos Creative Heads

Creative Heads er Google-partner, og vi er er opptatt av to ting når det kommer til Google Ads—å få mest mulig ut av budsjettet ditt, og å være åpne om hvordan dine penger blir disponert. Hos oss vil du i starten av hver måned få en rapport som forteller hvordan dine kampanjer presterer, hvor mye penger som har blitt brukt og hvor mye du har fått igjen for det du har investert.

Lurer du på om din bedrift vil dra nytte av Google Ads?

Creative Heads er spesialister på Google-annonsering. Ta gjerne kontakt for en produktiv prat om annonsering med Google Ads!