Hvem er vi

Vi er en gjeng kreative hoder som elsker å skape resultater gjennom innsikt, strategi og annonsering!

Creative er et markedsføringsbyrå med flinke folk som driver med alt mulig innenfor performance, foto og film, reklame, design og utvikling. Vi tar på oss alt fra bittesmå til kjempestore oppdrag for bedrifter i ulike bransjer. Vårt fokus: resultater. For vi er like datadrevne som vi er kreative. Vi jobber alltid for at du som kunde skal få en sterkere merkevare, og konverteringene du ønsker deg. Også må det jo nevnes at vi er utrolig trivelige folk!

Hos oss møter du en fleksibel gjeng med vilje til å tilpasse seg. Våre spesialister foreslår det de mener er best for deg, men her har du alltid en finger med i spillet! Trenger du noe som øker salg eller engasjement? Kanskje ønsker du noe utenom det vanlige? Du dirigerer – vi fikser. 

Creative er et resultat av giftemålet mellom digitalekspert Optus og reklameguru Bajasen. Det beste av to verdener, vil vi si! Nå skal vi bli det største byrået på Romerike, samtidig som vi leker oss på veien.

Menneskene

Den aller viktigste ressursen vi har er alle folka som møter smilende, engasjerte, litt nedfor, veldig glad, rolig eller stressa på jobb hver eneste dag. Vi hyller en kultur hvor vi heier på hverandre, både på og utenfor jobb. På denne måten yter vi det aller beste for våre kunder hver eneste dag. 

Et riktig team sammensatt av tverrfaglig kunnskap mener vi er helt avgjørende for å få det beste resultatet. Vi vil aldri stoppe med å forbedre og utvikle vår kultur til det beste for våre folk og våre kunder.

Marius Dahl

Marius Dahl

Partner / Strategisk rådgiver

Abtin Rahmanian​

Abtin Rahmanian

Arbeidende styreleder / Partner

Franck Bjaanes

Franck Bjaanes

Rådgiver / Kreativ leder / Partner

Stig Eilert Svendsen

Stig Eilert Svendsen

Art Director / Rådgiver

Linn Dalvor Engen

Linn Dalvor Engen

Rådgiver / SoMe spesialist

Steffen Løvholen

Steffen Løvholen

Rådgiver

Elin Finnanger

Elin Finnanger

Prosjektleder

Silje Nyløkken

Silje Nyløkken

Designer

Jakub Krakos

Jakub Krakos

Ads konsulent

Radek Marczak

Radek Marczak

Senior Ads konsulent

Adrian Fjeld Hansen

SEO konsulent

Caroline Sem

Caroline Sem

Tekstforfatter

Anders Aasgard Evensen

Anders Aasgard Evensen

Tekstforfatter