Creativeheads

SEO-analyse - En komplett oversikt over din nettside

Oppfyller nettsiden din kravene Google og andre søkemotorer har for organisk synlighet? Med en SEO-analyse fra Creative Heads, får du en god oversikt over nåværende status på hvordan nettsiden din rangerer for SEO. Vår SEO-analyse tilpasses dine mål, og kommer med anbefalinger til videre tiltak.

Hva er en SEO-analyse?

En SEO-analyse tar for seg en rekke viktige faktorer som Google og andre søkemotorer ser på når de skal rangere nettsiden i søkeresultater, ved søk etter produkter og tjenester dere tilbyr. Målet med analysen er å kartlegge de mest kritiske feil og mangler som finnes på nettsiden, og hva som skal til for å øke synligheten til nettsiden slik at dere når bedre ut til potensielle kunder.

Les mer om hvorfor det lønner seg med en SEO-analyse her.

Hva ser vi på i en SEO-analyse?

SEO-analysen utføres basert på bagrunnsinformasjon om bedriften, bedriftens mål og eventuelle utfordringer. Analysen gir en omfattende status på nettsiden, og tar for seg følgende hovedpunkter:

1. Teknisk oversikt og analyse

2. Søkeordsanalyse

3. On-site optimalisering

4. Innhold og blogginnlegg

5. Backlinks og lenkebygging (off-site SEO).

6. Konkurrentanalyse

7. Tiltaksplan og anbefaling

Hva er SEO, og hvorfor er det viktig?

SEO er en svært viktig markedsføringsstrategi for å tilegne seg kjøpeklare kunder uten å kontinuerlig måtte betale for synlighet gjennom annonser, som for eksempel Google Ads. Å være synlig på ulike søkemotorer som Google, gir nettsiden tilgang til alt fra de som kun er på jakt etter informasjon tidlig i kundereisen, til de som allerede er kjøpeklare. Gjennom kontinuerlig og målrettet arbeid med SEO, kan en få så mye som 2/3 av nettsidetrafikken gjennom SEO, og av og til mer enn dette.

Fordi det er såpass mye verdi i at en nettside rangerer øverst på relevante produkter og tjenesters om tilbys, er det store kamp om å få topp-plasseringer på relevante søkeord. 

Gjennom en SEO-analyse vil en kunne kartlegge mer nøyaktig hva som hindrer nettsiden i å vises øverst på søk, samt hva som skal til for å få nettsiden dit.

SEO

Analyse

Bestill en SEO-analyse av nettstedet ditt!

Bestill en utfyllende SEO-analyse av nettsiden din – fyll in skjemaet, så hører du fra oss!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Utviklet av Creative, en del av Yes Group