Creativeheads

Facebook

Med i underkant av 3,5 millioner brukere i Norge, er Facebook en viktig plattform innen digital markedsføring. Creative Heads hjelper deg med riktig annonsering.

Vi hjelper deg med annonsering på Facebook

Annonsering gjennom Facebook

Det som gjør plattformen så unik, er ikke bare antall brukere, men dataene som følger med de registrerte brukerne. Det gjør at du kan velge ut ditt publikum og kun vise annonsene dine til disse personene. Det spisser markedsføringen og gir mer effektive annonser. 

Forskjellige annonseformater

Facebook har et utvalg av annonseformater som kan vise frem din bedrift på ulike måter, med forskjellige budskap og mål. 

Enten du ønsker å vise frem en video, et bilde, et innlegg, en bildekarusell eller dine produkter, har plattformen løsningene som passer din bedrift.

Hvorfor velge Facebook -annonser?

Fordelene med Facebook som plattform er mange – men om vi skal velge ut noen punkter, er det disse: Det er relativt billig å annonsere, publikumet er spesifikt og antall brukere er stort. Annonsering på Facebook er en flott måte å generere trafikk til nettsiden på, og i tillegg er det mulig å måle trafikken og hvor den kommer fra. Slik kan vi måle suksessen til kampanjene.

I Creative Heads anbefaler vi alle våre kunder å være aktive på Facebook, og oppfordrer de fleste til å benytte seg av betalte annonser.

Ønsker du hjelp med Facebook-annonsering?

Våre kreative hoder kan hjelpe deg med skreddersydde Facebook-annonser til din bedrift. Vi tar oss av alt fra utforming til publisering og rapportering – enkelt og praktisk for deg!