Creativeheads

Instagram

Med i overkant av 2,5 millioner brukere i Norge, er Instagram en viktig plattform innen digital markedsføring. Creative Heads hjelper deg med riktig annonsering.

Annonsering på Instagram

Annonsering gjennom Instagram

Det som gjør plattformen så unik, er ikke bare antall brukere, men dataene som følger med de registrerte brukerne. Det gjør at du kan velge ut ditt publikum og kun vise annonsene dine til disse personene. Det spisser markedsføringen og gir mer effektive annonser. 

Forskjellige annonseformater

Instagram har et utvalg av annonseformater som kan vise frem din bedrift på ulike måter, med forskjellige budskap og mål. 

Enten du ønsker å vise frem en video, et bilde, et innlegg, en bildekarusell eller dine produkter, har plattformen løsningene som passer din bedrift.

Instagram-annonser: dette er fordelene

Fordelene med plattformen er mange, men om vi skal velge ut tre punkter, er det disse:

  • Det er relativt billige å annonsere
  • Publikumet er spesifikt
  • Antall brukere er stort.

 

Annonsering på Instagram er en flott måte å generere trafikk til nettsiden på, og i tillegg er det mulig å måle trafikken og hvor den kommer fra. Slik kan vi måle suksessen til kampanjene. I Creative Heads anbefaler vi alle våre kunder å være aktive på Instagram, og oppfordrer de fleste til å benytte seg av betalte annonser.

Ønsker du hjelp med Instagram-annonsering?

Våre kreative hoder hjelper deg med å utforme og publisere annonser på Instagram. Kontakt oss for en uforpliktende prat!