Creativeheads

Gratis teknisk SEO-analyse - Skaff deg en rask teknisk oversikt

Med en gratis teknisk SEO-analyse fra Creative Heads, vil du enkelt kunne få en god oversikt over nåværende teknisk status på din nettside for SEO. Oppfyller nettsiden de mange kravene Google og andre søkemotorer har for synlighet organisk?

Hva er en teknisk SEO-analyse?

En teknisk SEO-analyse tar for seg en rekke viktige temaer som Google og andre søkemotorer ser på når de skal plassere deres hjemmeside øverst i søkeresultatene, når potensielle kunder søker etter produkter og tjenester som dere tilbyr. Målet med analysen er å kartlegge de mest kritiske feil og mangler som finnes på nettsiden, og hva som skal til for å løse dette.

Les mer om hvorfor det lønner seg med en SEO-analyse her.

Vi tilbyr også en fullstendig SEO-analyse av nettstedet, som tilpasses dine mål, og kommer med anbefalinger til videre tiltak.

Hva inneholder en teknisk SEO-analyse?

Er nettsiden din sikker, mobiltilpasset og rask nok for brukerne? Søk gjort med mobil har blitt mer og mer populært de siste årene, og det er derfor enda viktigere å sørge for at nettsiden er brukervennlig og tilpasset mobil. Laster nettsiden din for tregt, vil de aller fleste besøkende forlate siden. Det er flere tekniske ting søkemotorer ser på når de skal rangere en nettside.

Våre SEO-konsulenter bruker flere av markedets beste verktøy for å se på tekniske feil og mangler på siden, og hvordan dette kan utbedres.

Hva er SEO, og hvorfor er det viktig?

SEO er en svært viktig markedsføringsstrategi for å tilegne seg kjøpeklare kunder uten å måtte kontinuerlig betale for synlighet gjennom annonser, som for eksempel Google Ads. Å være synlig på ulike søkemotorer som Google, gir nettsiden tilgang til alt fra de som kun er på jakt etter informasjon tidlig i kundereisen, til de som allerede er kjøpeklare. Jobber man kontinuerlig med SEO, kan man få så mye som 2/3 av nettside-trafikken gjennom SEO, og av og til mer enn dette.

Fordi det er så mye verdi i at en nettside rangerer øverst på relevante produkter og tjenesters om tilbys, er det store kamper om å få topp-plasseringer på relevante søkeord som folk søker etter.

Gjennom en gratis teknisk SEO-analyse vil man kunne kartlegge tekniske feil og mangler ved siden som hindrer nettsiden i å vises øverst på søk, og hva som skal til for å få nettsiden dit.

SEO

Gratis teknisk analyse

Få en gratis teknisk SEO-analyse av nettstedet ditt!

Fyll in skjemaet, så sender vi deg den tekniske-analysen når den er klar, og en av våre rådgivere vil kontakte deg!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.