Creativeheads

Wireframes

Wireframes er er enkle illustrasjoner som viser nettsidens grunnleggende struktur. Creative Heads setter opp wireframes når vi lager din nettside, slik at du er sikret en nettside som er funksjonell og brukervennlig.

Hva er wireframes?

En wireframe er rett og slett en enkel skisse som viser nettsidens struktur. Wireframes består i stor grad av bokser som viser hvordan alle sidens elementer vil bli satt opp. Disse skissene lages tidlig i prosessen, før man begynner å utvikle design. De sier ikke noe om hvordan nettsiden vil se ut når det kommer til designelementer som farger, bilder, fonter og lignende. Med wireframes har man et godt grunnlag for videre utvikling av nettsiden!

Trenger du en ny nettside?

Når en ny nettside skal opprettes, er det mye som må på plass – både i form av design og funksjonalitet. Det lønner seg å gå systematisk til verks! Creative Heads mener at wireframes er en viktig del av prosessen når man lager en nettside. Med wireframes kan man etablere nettsidens struktur før man legger på innhold og visuelle elementer.

Vi hjelper deg gjerne med din nye nettside. Kontakt oss for en hyggelig prat!

Slik jobber vi:

Wireframing sørger for funksjonelle nettsider

Nettsidens struktur er like viktig for brukeropplevelsen som det visuelle. Gode wireframes kan hjelpe oss med å skape en funksjonell nettside. For at brukeren skal ha en positiv opplevelse på nettsiden, må den være bygget opp på en logisk måte der det er enkelt å finne fram. Slik kan du også redusere nettsidens fluktfrekvens.

Med gode wireframes øker du også sannsynligheten for konverteringer. Husker du for eksempel å gjøre de relevante CTA-ene (Call-To-Actions) lett tilgjengelig, er sjansene gode.

Få en forsmak på nettsiden

Før nettsiden er på plass kan det være vanskelig å se for seg hvor ulike elementer vil bli plassert. Wireframes tydeliggjør nettopp dette. Ved å se hvor ulike knapper, tekst og bilder vil være, kan man få en bedre forståelse av hvordan nettsiden vil fungere før den er på plass.

Wireframing lar deg oppdage og luke ut problemer allerede på et tidlig stadium i utviklingen av nettsiden. Det er også raskere og enklere å gjøre endringer på wireframes enn på en ferdiglaget nettside. Dermed kan du spare deg selv for tid og energi! Ferdigstill nettsidens struktur med wireframes før du går videre til å legge på innhold og kreative elementer. Meget effektivt, om du spør oss.

Ønsker du en brukervennlig nettside?

Creative Heads hjelper deg gjerne med din nye nettside; fra planlegging med wireframes til implementering av design. Kontakt oss for en uforpliktende prat!