Creativeheads

Reklamefilm

Med reklamefilm kan du vekke oppmerksomhet og skape engasjement. Utnytt dette kraftfulle mediet til å styrke din merkevare. Hos Creative Heads får du høykvalitets reklamefilm som skiller seg ut i mengden.

Vi produserer effektive reklamefilmer

Creative Heads er eksperter på å lage reklame som rører, engasjerer og overbeviser. Hos oss står profesjonalitet og kvalitet i høysetet. Uansett hva du ønsker at fokuset skal være i din film, så har vi verktøyene og kompetansen som skal til. Og vet du ikke helt hva du ønsker å formidle enda? Vi hjelper deg gjerne med å finne et budskap som treffer din målgruppe. 

Vi tenker utenfor boksen. Tør du det samme?

Skill deg ut i mengden

Film er et underholdende format, og en reklamefilm gir deg en god mulighet til å differensiere merkevaren din. Med en kreativ reklame kan du fange seerens oppmerksomhet og sørge for at du blir husket i fremtiden.

Historiefortelling i reklame

Historiefortelling, eller storytelling, er et effektivt virkemiddel som stadig brukes mer i reklamefilmer. Med historiefortelling benytter man seg av et narrativ for å formidle budskapet. Ofte spiller man på følelser, og bruker filmklipp, animasjon, musikk og visuelle effekter til å fortelle en historie som skaper glede, spenning, irritasjon eller sinne. 

Våre kunder har gode erfaringer med bruk av historiefortelling i reklame. Helt siden tidenes morgen har vi mennesker latt oss rive med av de gode fortellingene. Derfor er det ikke så rart at vi liker reklamefilmer som formidler en historie!

Mange bruksområder

Noen tenker på reklamefilmer som noe man kun sender på TV, men dette er ikke den fulle sannheten. Filmene kan distribueres i en rekke kanaler. Dermed får du mer verdi for pengene enn du kanskje trodde! Sørg bare for at du tilpasser filmen til den kanalen du skal bruke, slik at seeropplevelsen blir like positiv for alle.

Blant annet kan du bruke filmen i følgende kanaler:

TV

Kino

Nettsider

Sosiale medier

Nå til dags er det lett å spole forbi reklamefilmer i enkelte av de kanelene seeren benytter seg av. Reklame filmer som skal brukes her må derfor være av en slik karakter at seeren har lyst til å se dem. Kun da vil de ha verdi!

Film for ethvert formål

Aktører i alle bransjer benytter seg av reklamefilmer i markedsføringen. Hvis du setter deg ned foran TV-en, er det ikke uvanlig at du rekker å se reklame for både frossenpizza, veggmaling og pengespill før programmet i det hele tatt har startet. Du har altså alle muligheter til å benytte deg av dette fantastiske mediet. 

Har du et nytt produkt du ønsker å spre ordet om? En stor kampanje du vil gjøre noe gøy rundt? Eller ønsker du kanskje bare å skape litt blest rundt merkevaren din? Reklamefilm er et supert element som kan brukes til alle disse formålene.

Ønsker du å styrke din merkevare?

Vi i Creative Heads hjelper deg med å produsere reklamefilm som skaper oppmerksomhet rundt dine produkter og tjenester.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group