Creativeheads

Nettbutikk

Med nettbutikk fra Creative Heads får du en ekstra salgskanal på nett som vil kunne gi deg økt salg og høyere inntekter. I Creative Heads har vi fokus på effektive nettbutikker av høy kvalitet. Vi hjelper deg med å generere salg!

Vi leverer nettbutikk med det du trenger

Optimalisert salgsprosess

Vi hjelper din bedrift med å få en enkel og oversiktlig betalingsprosess, slik at din bedrift får økt salg.

Sikker betaling

Hos oss får du med kostnadsfri SSL, som krypterer informasjonen på nettsiden din. Det bidrar til trygg handel.

Salgsresultater

Med nettbutikkløsning fra Creative Heads får du full oversikt over alle dine salgsresultater.

Analyse

Du får oversiktlige analyser med alt du trenger av informasjon. Her kan du se hvem dine kunder er, samt hvor og hva de har handlet.

Kom i gang med nettbutikk

Når du skal opprette en nettbutikk er det viktig at vi går grundig gjennom de behovene din bedrift har. Det er slik du får det resultatet du ønsker.

Vi holder gjerne en workshop sammen med deg der vi går gjennom systemene du allerede bruker, og hva du ønsker å oppnå med nettbutikken.

Deretter lager vi en kravspesifikasjon som vi går gjennom sammen. En kravspesifikasjon er en systematisk beskrivelse av ønskede egenskaper hos produktet du bestiller. Dette er viktig for at du skal være trygg på hva du får.

WooCommerce logo

WooCommerce

Vi benytter oss av WooCommerce for å lage nettbutikkløsninger for deg. Dette er en svært fleksibel og brukervennlig løsning for netthandel i WordPress. Dersom du har planer om å starte med nettbutikk, eller du allerede har en nettbutikk du ønsker å forbedre, kan vi i Creative Heads hjelpe deg.

Vi hjelper deg med din nettbutikk

WooCommerce er et godt valg for moderne nettbutikker. Vi i Creative Heads leverer løsningene du trenger, enten det er til et stort eller lite prosjekt!