Creativeheads

LinkedIn

Med annonser på LinkedIn kan du nå ut til relevante målgrupper i verdens største profesjonelle nettverk. Creative Heads hjelper deg med effektiv annonsering på LinkedIn.

Fordeler med LinkedIn-annonser

Med annonsering på LinkedIn kan du nå ut til et stort publikum av karriereorienterte mennesker. Faktisk har mer enn 1,2 millioner nordmenn en profil på LinkedIn! LinkedIn er også en god kanal for B2B-markedsføring, der man retter seg mot bedriftsmarkedet.

Når du annonserer på LinkedIn, kan du målrette annonsen din basert på blant annet utdanning, jobbtittel og bransje, i tillegg til de vanlige demografiske kriteriene. Dermed har du en unik mulighet til å virkelig spisse målrettingen og sikre at du når ut til de du ønsker!

Ønsker du hjelp til annonsering på LinkedIn? Creative Heads hjelper deg gjerne med å sette opp effektive LinkedIn-annonser.

0
Engasjerende tall

Forskjellige annonseformater

LinkedIn har et utvalg av annonseformater som kan vise frem din bedrift på ulike måter, med forskjellige budskap og mål. Enten du ønsker å vise frem en video, et bilde, et innlegg, en bildekarusell eller et arrangement, har plattformen løsningene som passer din bedrift. Velg de formatene og plasseringene som best passer dine mål!

Nå ut til en karriereorientert målgruppe

LinkedIn er en plattform som i stor grad brukes til å bygge profesjonelle nettverk. Med dette i bakhodet kan man utforme effektive annonser. Ønsker du å nå ut til en økonomiorientert gruppe, kan du rette annonsene dine mot folk som jobber innen finans. Har du et produkt som hovedsakelig kan brukes av bedriftsledere? Du kan så klart rette annonsene dine mot denne gruppen også. 

LinkedIn kan også være nyttig sted for å annonsere åpne stillinger i din bedrift. Brukerne synliggjør sin kompetanse og erfaring på profilen sin, mange med håp om å få nye karrieremuligheter. Dermed vil de være åpne for å ta inn informasjon om nye stillinger når de besøker plattformen – noe som gir deg gode muligheter for å fange deres oppmerksomhet.

Ønsker du hjelp til LinkedIn-annonsering?

Creative Heads hjelper deg med effektiv annonsering på LinkedIn. Kontakt oss for å komme i gang!

Utviklet av Creative, en del av Yes Group