Creativeheads

Kampanjesider

Trenger du en kampanjeside som markedsfører et bestemt produkt, tjeneste eller arrangement? La våre kreative hoder ta seg av saken – vi lager kampanjesider som sikrer konverteringer.

Hva er en kampanjeside?

Skal du markedsføre et spesifikt produkt, tjeneste eller arrangement? Da er en god kampanjeside alfa og omega! Kampanjesider, eller landingssider, har kun ett formål: å promotere det aktuelle produktet, tjenesten eller arrangementet.

Innholdet på kampanjesiden skal reflektere det du ønsker å oppnå med siden. Det er dette som gjør kampanjesiden til en spesiell type side! Finn ut hva du ønsker å oppnå med kampanjesiden, og velg innholdet deretter. 

Mål for kampanjesiden kan for eksempel være:

  • Salg
  • Abonnementer
  • Påmeldinger
  • Nedlastninger
  • Tilbakemeldinger

Konverteringer i fokus

En kampanjeside bør ha innhold som legger til rette for konvertering. Gjør det enkelt for kunden å ta en beslutning. Ønsker du at kunden skal abonnere på nyhetsbrevet ditt? Gjør påmeldingsboksen så synlig som du klarer. Er det salg som er målet? Det skal være fullstendig umulig for kunden å ikke finne «kjøp»-knappen.

Styr unna raske løsninger

En landingsside som ser uprofesjonell og uoversiktlig ut kan skremme vekk selv den mest ivrige kunde. Dersom utformingen på nettsiden er dårlig og kunden ikke finner ut hvor de skal klikke for å kjøpe, abonnere, laste ned eller melde seg på, er poenget med kampanjesiden borte. Men dette kan du heldigvis unngå dersom du legger litt innsats i kampanjesiden!

Trenger du en eller flere kampanjesider? Creative Heads hjelper deg gjerne med å lage effektive kampanjesider som utløser handling.

Vi hjelper deg med effektive kampanjesider

Creative Heads har lang erfaring med å lage kampanjesider som konverterer. Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg? Kontakt oss for en uforpliktende prat!