Creativeheads

Creative Heads er stolt hovedsponsor av LSK

Creative Heads er stolt hovedsponsor av LSK

For oss er partnerskapet med fotballklubben noe mer enn en logo på drakta. I tillegg til nervepirrende spenning på gressmatta, ser vi tilbake på en sesong med strategisk markedsføring, publikumsrekord på hjemmebane, og felles mål.

Et tett partnerskap

Det har vært en lang sesong hvor opp- og nedturer har gått hånd i hånd. Vi ser tilbake på mange høydepunkter gjennom året som gikk. Planleggingsfasen før sesongstart, hvor strategier og planer for hvordan klubben skal promoteres best mulig, våre ukentlige møter, og kamper fulle av engasjement er noe vi ønsker å trekke frem. At LSK hadde ny publikumsrekord på hjemmebane er også et selvskrevent høydepunkt med gåsehudeffekt!

Vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet vi har med Creative Heads. De har dedikerte og dyktige mennesker som står på for oss når vi har behov, de er kreative, og leverer alltid i henhold til våre ønsker og målsetninger,” sier Robert Lauritsen, daglig leder i LSK.

Engasjert sponsor

For oss i Creative Heads er partnerskapet vårt med LSK noe som står vårt hjerte nært både som supportere, hovedsponsor og romerikinger. Med en enormt samlende effekt lokalt, og verdier vi som byrå og mennesker både deler og kjenner oss igjen i, er vi heldige som får muligheten til å bidra med markedsføringen av klubben.

Det har vært et år med høyt aktivitetsnivå og engasjement, og vi ønsker med dette å takke for et fantastisk samarbeid med mange gode minner å se tilbake på.

Takk for i år, LSK!

Utviklet av Creative, en del av Yes Group