Creativeheads

Film

Videomarkedsføring er den mest effektive måten å fortelle historier, drive trafikk og øke engasjement på. Vi i Creative Heads hjelper deg gjerne med videoproduksjon.

Videomarkedsføring – et voksende fagområde

Video er i dag et av de viktigste fagområdene innen markedsføring. Organisasjoner integrerer videomarkedsføring i strategiene sine i større grad enn noen gang før.

0 %
Av bedrifter sier at video øker salg
0 %
Av forbrukere har kjøpt et produkt etter å ha sett en video fra bedriften bak det
0 %
Av forbrukere ønsker å se mer video fra bedrifter

Uansett hvilke mål du har med din markedsføring, så kan video være et effektivt element. Vi i Creative Heads hjelper deg gjerne med å finne og formidle et budskap som treffer din målgruppe.

For at du skal få fortalt din historie på den beste måten og nå ut til flest mulig, jobber vi tett med deg gjennom hele prosessen med videoproduksjon. Vi ønsker at din profil skal komme tydelig frem i det ferdige produktet, slik at du kan ta eierskap over ditt videoinnhold.

Vi lager film til blant annet:

Sosiale medier

Reklame

Kurs

Nettsider

Se noen av våre produksjoner

Effektiv film som forteller en historie

Film er et underholdende format, og med en god film har man virkelig mulighet til å differensiere sin merkevare. Målet med videomarkedsføring er på mange måter å levere ditt budskap på en engasjerende måte som fanger oppmerksomheten.

En god film vekker følelser hos seeren. Med riktig kombinasjon av video, musikk og visuelle effekter kan man skape en stemning som lar seeren føle på glede, spenning, irritasjon eller sinne.

Slik jobber vi med videoproduksjon

Vi går gjennom dine behov og hva du ønsker å oppnå med din video. Deretter planlegger vi videoen og skriver manus.

Vi møter på avtalt tidspunkt og lokasjon for å spille inn din video. Om nødvendig tar vi med ekstra fagpersoner for at du skal få den beste kvaliteten på din video.

Vi redigerer videoen etter dine ønsker. Vi klipper, fargekorrigerer og legger på musikk og eventuelle effekter.

Video tilpasset ulike kanaler og enheter

Det er viktig at ditt videoinnhold passer til de plattformene du ønsker å bruke, og at videoen tilpasses til ulike enheter. Glem ikke å tilpasse til mobil ved publisering i digitale flater! Er videoen tiltenkt sosiale medier, er det naturlig å tenke at mange vil se den ved bruk av mobiltelefon. Formatet bør tilpasses deretter. Det som fungerer bra på TV, ser ikke nødvendigvis like bra ut i sosiale medier.

Vi hjelper deg med engasjerende videomarkedsføring

Hos oss får du film som er tilpasset dine mål og din målgruppe. Ta kontakt for en hyggelig, uforpliktende prat!

Utviklet av Creative, en del av Yes Group