Creativeheads

Campaign Manager

Det er ikke så lett å holde tempoet oppe når det kommer til deling av innhold. Med Creative Heads som Campaign Manager får du hjelp til å dele engasjerende innhold til rett tid og på riktige plattformer.

Vi hjelper deg med alt av innhold

Enkelt å publisere innhold med Campaign Manager​

For å være aktuell på nettet er det nødvendig å dele verdiskapende innhold med publikumet ditt på jevnlig basis. Dette kan være i form av blogginnlegg, nyhetsbrev, informasjonsfilmer og lignende. Dessverre blir dette ofte nedprioritert av mange bedrifter fordi det skal skje ved siden av kjernevirksomheten som allerede opptar mye tid.

Det gjør at det kan være vanskelig å følge opp disse oppgavene, og resultatet blir at innhold deles for sjelden. Da er det vanskeligere å vinne kampen om kundene.

Creative Heads hjelper deg å vinne kunder

Med Creative Heads bak spakene kan du slippe å ta ansvar for innholdsdelingen, men samtidig høste fruktene. Og som Campaign Manager styrer vi ikke bare dine kampanjer. Vi skriver og publiserer alt innholdet på dine nettsider og sosiale medier også.

Fordelen med dette er at alt som publiseres har en rød tråd, og publikumet ditt blir eksponert for innholdet ditt ofte nok. Det hjelper deg med å vinne flere kunder.

Campaign Manager hjelper deg med effektiv innholdsdeling

Med Creative Heads som Campaign Manager er det mye lettere å få kontinuitet i innholdsdelingen. Vi sørger for effektivitet og passer på at innholdet formidler dine visjoner, samt at det er i tråd med markedsplanen din. Alt innhold, enten det er tekst eller video, tilpasses alle dine kanaler.

I tillegg gjennomfører vi analyser for å finne det ideelle tidspunktet for deling. Slik holder du deg aktuell ved at du til enhver tid når ut til dine kunder på best mulig måte. Du trenger kun å tenke på antall leads.

Tett kommunikasjon for ryddig og oversiktlig deling

Campaign Management krever et tydelig plan. I Creative Heads setter vi opp et årshjul med planlagte kampanjer og publiseringer. Vi tar ansvaret for all digital kommunikasjon ut mot dine kunder, og er i tett dialog med deg om delingen av ditt innhold.

Du betaler en fast månedspris for publikasjoner på alle flater, noe som gir ryddig og oversiktlig innholdsdeling og lavere skuldre.

Er du nysgjerrig på Creative Heads som Campaign Manager?

Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat!