Creativeheads

Banner

Bannere er en populær type annonse som brukes i mange kanaler. Med bra bannerdesign kan du skille deg ut i mengden. Hos oss får du effektive bannere tilpasset de plattformene du ønsker.

Vi designer banner til din bedrift

Trenger du bannerannonser? Våre designere har bred erfaring med å lage bannere som folk legger merke til!

Blant annet kan vi lage bannere til:

Google-annonser

Nettsider

Nettaviser

Sosiale medier

Visste du at de forskjellige plattformene har ulike krav og retningslinjer – både når det kommer til størrelser, format og innhold?

La oss designe dine bannere, så slipper du å tenke på dette.

Skill deg ut – unngå bannerblindhet

På internett florerer det av annonser. Én nettside kan ha massevis av annonser på en og samme tid. Slike annonser kalles gjerne bannerannonser. For å få folk til å legge merke til din banner, må den være bemerkelsesverdig. Det aller viktigste er at personer i din målgruppe ser banneren. Tenk derfor på hva som vil appellere til disse, og ha dette i bakhodet når du designer!

Fang oppmerksomheten med en banner som er et blikkfang. Bruk visuelle virkemidler på en smart måte – farger, typografi, bilder og så videre. Pass imidlertid på at banneren er utformet i tråd med din visuelle profil! Da kan du utnytte fordelene med merkevaregjenkjennelse.

Det er begrenset med plass i en banner. Husk at budskapet ditt derfor bør være tydelig og lettfattelig!

Hvorfor bannere?

Når det gjøres riktig, kan bannerannonsering være en effektiv måte å skape oppmerksomhet og få klikk inn til din nettside. Du kan nå ut til et stort publikum gjennom mange ulike kanaler. I et langsiktig perspektiv kan en banner bidra til å styrke din merkevare. Utnytt denne gyldne muligheten med bannerannonser av høy kvalitet!

Bannere med animasjon

Med animasjon kan du ta din banner til neste nivå. Animasjon er et virkemiddel som kan gjøre at bannern legges merke til – særlig dersom den er plassert midt blant massevis av statiske elementer på nettsiden. En banner med animasjon føles også mer interaktiv, noe brukeren liker.

Ønsker du en animert banner? Dette fikser vi selvfølgelig!

Kom i gang med bannere

Hos oss får du effektive bannere tilpasset de plattformene du ønsker. Våre dyktige designere står klare til å hjelpe deg – kontakt oss for en uforpliktende prat!