Kvinne og mann henger opp lapper på glassvegg

Reklamebyrå

Se for deg at du har et hyggelig middagsselskap med vennene dine, og stemningen er på topp. Plutselig kommer det en gjest som du ikke har invitert, men som like fullt forventer å få være med på moroa. Hvordan skulle du ønske at den gjesten oppførte seg? Brautende, høylytt og bare opptatt av seg selv? Stiv, kjølig og formell? En som tar ordet bare for å fortelle en plump vits? Et reklameavbrekk på tv, radio og nett er en slik ubedt gjest. Noen har til og med betalt for at vedkommende skal dukke opp.

Så når det er din merkevare som kommer inn på festen, har du en mulighet til å skape et godt inntrykk, eller å fornærme alle og få en kald skulder. Sørg for å velge et reklamebyrå som kan hjelpe merkevaren din til å bli festens midtpunkt. Det krever litt innsats. Det krever litt mot. I blant krever det å tåle å bli motsagt. Creative er nemlig et reklamebyrå som tror på å snakke til folk som folk. Det gjelder også kundene våre.

Når det er sagt, som reklamebyrå kan vi selvfølgelig også alle bransjebegreper som merkevareplattform, identitet, søkeordoptimalisering, webdesign, Google Ads og CRM. Det skulle liksom bare mangle. Men det handler som alltid å fylle disse med et innhold som er relevant for kundene dine. De bryr seg nemlig ikke om SEO, CPC og ROI. De bryr seg som oftest ikke nevneverdig om merkevaren din en gang. De bryr seg om seg selv, sin situasjon og sin familie. Vår jobb som reklamebyrå blir å gjøre ditt produkt – den uinviterte gjesten – interessant, annerledes og spennende.

Et annerledes reklamebyrå?​

Det skal godt gjøres å finne et reklamebyrå som mener de ikke er annerledes. Et reklamebyrå som ikke påstår at de tenker utenfor boksen. Creative er ikke noe unntak. Vi ligger i alle fall utenfor boksen – på Skjetten i Lillestrøm.

Vårt reklamebyrå har moderne lokaler, og her jobber vi med en god blanding av store og små kunder, som vi hjelper med alt fra salg og merkevarebygging til logodesign og nettsider. Her skapes alt du forventer av et reklamebyrå; annonser, webdesign, søkemotoroptimalisering (SEO) og innlegg til sosiale medier, i tillegg til større oppgaver som landsdekkende kampanjer, kommunikasjonsstrategi og identitet.

Dette er en prosess vi både liker, og forventer, å gjøre sammen med kundene. For selv om vi som reklamebyrå er gode på å skape oppmerksomhet for deg og merkevaren din, så er det tross alt kunden som kjenner seg selv og produktene best. Så samarbeid, dialog og tilgjengelighet er viktige stikkord:

Samarbeid – fordi når man blander din kunnskap som oppdragsgiver, med vår ekspertise på kommunikasjon som reklamebyrå, ja da kan det skje magiske ting.

Dialog – fordi underveis i en prosess må dialogen oss i mellom være tett hele tiden. Er vi på rett vei? Er det dette vi vil si? Et godt reklamebyrå lytter til kundene sine, og gode kunder lytter til reklamebyrået sitt.

Tilgjengelighet – fordi vi er et reklamebyrå utenfor Lillestrøm med flat struktur. Creative er et reklamebyrå der du alltid blir behandlet som en stor kunde. Uansett om du har kontoradresse på Kløfta, Lillestrøm, Oslo, Stockholm eller London. Ring direkte til designeren om typografi, illustrasjoner, layout og farger, eller til den digitale rådgiveren dersom du har spørsmål som handler mer om SEO, Google Ads eller CRM.

Et lite, men spesialisert reklamebyrå

I dag skal det godt gjøres å orientere seg blant absolutt alle tilgjengelige kanaler, selv for et reklamebyrå. En ting er å vite hva som finnes av muligheter i den digitale jungelen. En annen ting er å gjøre det riktige kanalvalget.

Creative leverer løsninger både til trykk og til ulike medier og digitale flater. Her sitter vi med både erfaring og oppdatert kunnskap om hvilken kanalmiks som lønner seg for å få ditt budskap til å utløse en konkret handling som f.eks. et kjøp eller å legge igjen en e-postadresse. Dette er en utfordring som også mange markedsavdelinger kjenner til, og Creative har ved flere anledninger opptrådt som sparringspartner og reklamebyrå for bedrifter som har egne in-house-avdelinger.

Vårt reklamebyrå er fullt av kreative hoder som elsker å jobbe med kommunikasjon, og skape oppmerksomhet for deg og merkevaren din gjennom design, webdesign og innhold, sosiale medier, SEO, strategi, konsepter og reklame.

Innhold

Noe av det Creative tilbyr innen markedsføring

Ekteskap mellom byrå og bedrift

Samarbeidet mellom en merkevare og et reklamebyrå kan gjerne sammenlignes med et forhold. Det er kanskje umoderne, men vi i Creative tror altså på ekteskapet. Det betyr ikke at vi må gifte oss allerede i morgen, men at vi, hvis vi skal bygge noe stort og varig, skal ha som mål at vi skal være sammen lenge og leve lykkelig i landet. Men det er lov å flørte litt først for å se om kjemien er der.

Hvis vi skal beskrive reklamebyrået Creative som en person, så er han en troverdig og generøs gladgutt fra Lillestrøm som respekterer sine medmennesker og har et kreativt perspektiv på livet. Navnet Creative er vi stolte av. Et navn å leve opp til og som setter tonen i vårt kreative reklamebyrå.

Stikk gjerne innom Creative i Hvamsvingen 11A, 2013 Skjetten, rett ved Lillestrøm.

 

Som vi pleier å si:

“Hvorfor du skal jobbe med oss? Vi er jo Creative reklamebyrå, for pokker!”

Creative logo

Få hjelp med markedsføring

Ønsker du å utforske hvilke muligheter markedsføring kan ha for din bedrift? Ta kontakt med oss i Creative for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå dine mål.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.