Radek - Senior Ads konsulent

Radek er Senior Ads konsulent hos oss her i Creative og har jobbet med digital markedsføring siden 2005.

Radek har ansvaret for alt av digitale annonser hos oss. Radek har lang erfaring fra sin fartstid i bransjen, og bruker dette til å lage, optimalisere og forbedre nye og eksisterende annonsekampanjer i ulike medier. Radek har stor interesse for analyse, og bruker vitenskapelige statistiske metoder og maskinlærings-algoritmer for å enklere forstå algoritmene som blir brukt i smarte digitale annonsekampanjer.

Radek har jobbet med kunder i flere forskjellige land, og har laget digitale annonsekampanjer i nesten 40 marked på verdensbasis. Radek har et stort fokus på å sette gode mål på kampanjene, samtidig som han måler brukeratferd og resultater. I tillegg kjører han mange tester og implementerer nye løsninger uavhengig av om størrelsen på kunden.

Radek har spisskompetanse innen:

Radek Madczak Senior Ads konsulent Creative

Radek Marczak

Senior Ads konsulent

Artikler skrevet av Radek:

Hva er Google Ads forsidebilde

Hva er Google Ads?

I dagens digitale verden, hvor bedriftskonkurransen er hard, blir verktøy som Google Ads avgjørende for enhver bedrift som ønsker å øke sin synlighet, skaffe kunder og øke nettsalg. Google Ads (tidligere kjent som Google AdWords) er annonseringsplattformen til Google, som lar bedrifter nå ut til potensielle kunder som aktivt søker etter dine produkter eller tjenester ved å treffe målgruppen din med høy presisjon. Det er denne presisjonen som gjør Google Ads til en av de mest effektive formene for markedsføring.

Les mer »