Creativeheads

Betalingsløsninger

Dine kunder er opptatt av at at du har betalingsløsninger som er trygge, raske og fleksible. For å ikke gå glipp av salg bør du tilby flere alternativer til betaling. Creative Heads hjelper deg å finne riktig løsning for din bedrift.

La kundene dine bestemme

Gjennom Optus Finans tilbyr vi mer enn 40 ulike betalingsløsninger. De fleste nordmenn foretrekker å betale med kort på nett, men det er økende etterspørsel etter app- og digital lommebokbetaling med Vipps, Swish, MobilePay og Apple Pay. Andre ønsker faktura eller delbetaling. Vi gjør det mulig for deg å la kundene bestemme.

Kort

De fleste nordmenn foretrekker fortsatt å betale med kort på nett. Vi håndterer betalinger med Visa, Mastercard, Diners, Maestro, American Express og Dankort.

App og digitale lommebøker

Stadig flere betaler med app eller digitale lommebøker som Vipps, Swish, MobilePay og Apple Pay. Med våre løsninger kan du tilby dette til dine kunder.

Faktura og delbetaling

Med Optus Finans kan du tilby faktura og delbetaling, uten selv å måtte vente på betalingen. Vår bankpartner håndterer prosessen og tar kredittrisikoen.

Abonnementsbetaling

Med abonnementsbetaling kan du tilby dine kunder automatisk betaling i faste intervaller. Det er forutsigbart for kundene og sikrer din bedrift faste og gjentagende inntekter.

Øk konverteringen med bedre betalingsløsninger

Mange nettbutikker går glipp av transaksjoner på grunn av unødvendig kompliserte eller mangelfulle betalingsløsninger. Vi hjelper deg å gjøre det enkelt for kundene dine å betale på deres foretrukne måte. Det gir økt konvertering på nettsiden din.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group